HomePlaagdieren

Plaagdierenbestrijding in het Gooi e.o

Ongedierte in huis bestrijden is binnenshuis nodig als de beestjes schadelijk zijn voor uw woning of uw gezondheid. Bij de bestrijding van plaagdieren treffen we maatregelen om in een bepaald object (huis of bedrijf) of gebied (tuin of bedrijventerrein) het aantal plaagdieren tot een aanvaardbaar niveau terug te brengen. Wij nemen zowel weringsmaatregelen als bestrijdingsmaatregelen.

Sommige soorten ongedierte kunt u niet zelf bestrijden, omdat ze alleen verdwijnen met zware middelen. Bestrijding van plaagdieren kunt u het beste laten uitvoeren door een professionele ongediertebestrijder. Ongediertedirect.nl is 24 uur per dag bereikbaar voor ongedierte bestrijding en -preventie. Bel direct met Martijn Driessen op 06-30145951

U kunt bij ons terecht voor de bestrijding van:

Een enkele keer komt het voor dat nader onderzoek moet uitwijzen om welke plaaggeest het gaat. Hiervoor maken we gebruik van de expertise van de Landbouw Universiteit in Wageningen.

Na een uitgebreide inspectie wordt met gebruik van effectieve, in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen, een eind gemaakt aan de heersende overlast. En wij geven u tevens advies om van deze plaagdieren in de toekomst verschoont te blijven.