HomeOver ons

Ongediertedirect.nl, uw professionele partner in ongediertebestrijding

Ongediertedirect.nl is een initiatief van Martijn Driessen Ongediertebestrijdingsbedrijf. Wij zijn een door de EVM gecertificeerd ongedierte bestrijdingsbedrijf en in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma 'Bestrijdingstechnicus Dierplagen en Houtrotverwerkende schimmels' onder registratienummer 1991011401.

Wij werken uitsluitend met professionele bestrijdingsmiddelen voor een effectieve plaagdierbeheersing en komen zo snel mogelijk naar u toe voor een doelgerichte service in ongediertebestrijding en -preventie. Bel voor een afspraak met onze experts op 06-30145951.

Over het EVM

In 1999 werd het vakbekwaamheidsdiploma "Bestrijdingstechnicus Dierplagen en Houtrotverwekkende Schimmels" verplicht gesteld. Iedereen die zich professioneel bezig houdt met de bestrijding van plaagdieren is sindsdien verplicht in het bezit te zijn van dit vakbekwaamheidsdiploma.

Hiervoor is het Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie (EVM) opgericht, het enige volledig onafhankelijk exameninstituut in de branche van de plaagdierbeheersing. Door het Ministerie Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) is een licentie aan het EVM verstrekt. Het Ministerie van VROM ziet toe op de kwaliteit van de door het EVM af te nemen examens.

Is er sprake van een plaag die acute problemen veroorzaakt?

Zo kan een wespenplaag voor gevaarlijke situaties zorgen als mensen allergisch zijn voor wespensteken. En muizen die snoeren doorknagen moeten natuurlijk ook met spoed bestreden worden, maar...

Voorkomen is beter dan bestrijden!!!

U kunt bij ons ook terecht voor een deskundig advies om dierplagen te voorkomen. Hieronder geven we alvast een aantal tips:

  • Zorg voor goed sluitende ramen en deuren zodat plaagdieren niet binnen kunnen komen.
  • Houd spleten in ventilatieroosters op maximaal 0,5 centimeter.
  • Plaats horren voor openstaande ramen.
  • Houd huis en bedrijf goed schoon zodat er niets te halen valt voor plaagdieren.
  • Zorg dat rondom het huis of bedrijfspand geen troep ligt waarin plaagdieren een schuilplaats kunnen vinden.
  • Houd afvalcontainers gesloten en plaats ze in de schaduw.