HomeBedrijven

Ongediertebestrijding en -preventie voor bedrijven

Er is niets zo vervelend als ongedierte in uw bedrijf. Of het nu om een kantoorpand, opslag, buitenterrein of zwembad gaat; u wilt zo snel mogelijk van de plaagdieren af. Ongedierte geeft namelijk niet alleen overlast, maar kan ook ernstige schade veroorzaken. Schakel Ongediertedirect.nl in om ongedierte direct te bestrijden, of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt preventieplan voor uw bedrijf.

Ongediertepreventie

Ook wanneer het op ongedierte aankomt, is voorkomen beter dan genezen, of in dit geval: bestrijden. Wij komen graag bij u langs voor een analyse van uw bedrijf om een op maat gemaakt preventie- en/of bestrijdingsplan te maken. Door middel van maandelijkse inspecties lopen we alle detectiepunten en lokdozen voor muizen en ratten na. Ook inspecteren we het bedrijf op punten zoals naden en kieren bij ramen en deuren, ventilatieroosters en mogelijke schuilplaatsen van de plaagdieren. Wij werken uitsluitend met professionele en in Nederland toegestane bestrijdingsmiddelen.

De tarieven voor een abonnement zijn afhankelijk van het type bedrijf en bedrijfsgrootte. Neem hier contact met ons op voor persoonlijk advies en een op maat gemaakt preventieplan.

Overlast door ongedierte

Plaagdieren zijn er in vele soorten en maten. Vooral muizen en ratten veroorzaken overlast en schade aan spullen. Naast de bestrijding en wering van muizen en ratten, kunt u ons ook inschakelen voor het bestrijden van wespen en houtworm. Hieronder leest u meer over deze plaagdieren en waarom het nodig is om professionele hulp in te schakelen voor de bestrijding van ongedierte.

Muizen en ratten Wespen Houtwormen